Privatlager

Minilager Pris

Vår lagerløsning passer perfekt for privatpersoner som trenger et trygt og tilgjengelig lager for sine eiendeler.

Over 400 lagere i Kristiansand
Døgnåpent
Fullt Overvåkning

  Reserver ditt minilager

  Ønsket avdeling

  Minilager pris

  Minilager prise varierer med størrelsen på boden, så det første du må finne ut er hvor stor lagringsplass du trenger. Vårt beste tips for en rimelig løsning, er først og fremst å ikke velge større lager enn du trenger. Det lønner seg også å velge den av våre tre avdelinger som ligger nærmest der du bor, skal flytte til, eller nærmest bedriften din hvis du trenger bedriftslagring.

   

  Sjekk enkelt våre minilager og pris på hjemmesiden. Bare klikk på boden du er interessert i og du får opp minilager pris og størrelse. De bodene som er markert grønn er ledige, men du kan sende forespørsel på de bodene som allerede er utleid for å se om de snart blir ledige. Vi har boder i størrelsen 4 m2 til 160 m2, bindingsrabatt, og det beste av alt – PRISGARANTI. Det betyr at hvis du finner en bod i samme størrelse på et tilsvarende sted får du samme pris hos oss.

   

  Planlegging og pakking

  For å få beste minilager og pris er det også lurt å planlegge pakking, flytting og stabling. Gjør du jobben godt nok i starten sparer det deg for både tid og penger senere. Pakk i solide esker som lett kan stables oppå hverandre. Skal du lagre kommoder, skap og liknende, bruk de til å lagre ting i for å bruke plassen mest mulig effektivt.

   

  Det lønner seg også å sette ting på høykant, og stable i høyden for å få mest mulig gulvplass. Bare husk å ikke sette ting oppå hverandre som ikke tåler vekten, og legg pakketepper mellom så det ikke kommer riper og skader på tingene dine. Grovt regnet trenger du en bod på rundt 7 km2 til å lagre en leilighet på rundt 70 km2, som vil koste deg rundt 1350 kroner i måneden.

   

  Vi tilbyr fleksible løsninger, så hvis du for eksempel trenger mindre eller større bod, kan du opp- eller nedjustere underveis. Dette sikrer at du hele tiden har riktig minilager og pris. God planlegging og riktig pakking gjør også selve flytteprosessen enklere og mer effektiv. Husk å ikke fylle eskene stappfulle. Da blir de vanskelige å løfte og stable, og det er en risiko for at bunnen faller ut underveis og potensielt ødelegger tingene dine.

   

  Skal du flytte?

  Vi hjelper deg gjerne med flytting. Sammen med deg blir vi enig om en timepris, eller fastpris alt ettersom hva som skal flyttes og hvor stor jobb det er. Vi har to ulike varebiler, den ene har lift og et romslig kabinett på 20 m3, som gjør det enkelt å flytte litt større og tyngre ting. Vi gir pris på alle typer oppdrag, både til privat og bedrift. Utflytting, mellomlagring og innflytting, vi har mannskapet og flytteutstyret og kan ta hele jobben. Hvis du helst vil ta flyttejobben selv, kan du leie flyttebil fra oss.

   

  Det samme gjelder hvis du skal utføre en mindre eller større oppussingsjobb hjemme. Det kan spare deg for mye bry og tid å sette store møbler, bilder, tepper og liknende midlertidig på minilager mens oppussingen pågår. Vi kan flytte tingene for deg og bringe dem tilbake igjen. Bare husk å merke flytteeskene godt med for eksempel «forsiktig glass», og «denne siden opp», så ingenting blir ødelagt i flytteprosessen.

   

  Privat eller bedrift

  Det kan være mange årsaker til at du midlertidig, eller på en mer permanent basis trenger ekstra lagring. Størrelsen på minilager og pris justeres etter ditt behov, og lurer du på noe rundt hvilken bod du skal velge er det bare å kontakte oss. Privatpersoner bruker lagerhotellet vårt til alt fra midlertidig oppbevaring, til faste sommer- og vinterboder og ting som sportsutstyr, snøfreser og hagemøbler som tar for mye plass hjemme. Du har tilgang til boden til 24/7 så du trenger ikke å være redd for å ikke ha tilgang til tingene dine når du trenger dem.

   

  Det samme gjelder hvis du lagrer ting for bedriften din. Flere og flere bedrifter bruker Minbod sine minilager med pris som gjør det billigere enn å ha store kostbare kontorlokaler til oppbevaring av dokumenter og papirer som ikke brukes på en daglig basis. Uansett hva du har behov for av lagerplass, stort eller lite spør oss om minilager og pris, så finner vi den beste løsningen for deg, eller din bedrift.