Privatlager

Minilager Kristiansand

Vår lagerløsning passer perfekt for privatpersoner som trenger et trygt og tilgjengelig lager for sine eiendeler.

Over 400 lagere i Kristiansand
Døgnåpent
Fullt Overvåkning

  Reserver ditt minilager

  Ønsket avdeling

  Minilager i Kristiansand

  Endringer i våre liv kan skape behovet for mer plass. Eksempelvis for de som gifter seg, eller får barn. Med stadig mindre leiligheter og bodplass hjemme, er leie av minilager i Kristiansand en fleksibel løsning. Stadig flere velger Minbod som en ekstra lagerbod. Vi har lagerboder helt ned i 4 m2. Du kan lage ditt eget walk-in-closet om du vil, eller ha en ekstra bod til å oppbevare sesongbetont sportsutstyr som ski, snowboard, SUP brett og liknende. Med tilgang 24 timer i døgnet alle dager har du alltid tilgang til tingene dine, og alle tre avdelinger (Mjåvann, Lund, Kristiansand sentrum) ligger sentralt og lett tilgjengelig.

   

  Bedre plass til å pusse opp boligen

  Skal du pusse opp gjør det prosessen mye enklere hvis du tømmer leiligheten for møbler, pyntegjenstander og malerier. I tillegg beskyttes tingene dine mot, støv, lukt og malingflekker. Vi kan hjelpe deg med å frakte tingene til og fra, eller du kan leie varebil fra oss hvis du vil flytte sakene dine selv. Å leie et minilager i Kristiansand i forbindelse med oppussing blir stadig mer populært, og vi har lagerstørrelser som passer de fleste behov enten om du skal pusse opp et lite bad, eller hele leiligheten.

   

  Store og små minilager i Kristiansand

  Hos Minbod får du minilager i Kristiansand i flere størrelser og prisvarianter. De minste minilagrene er perfekte hvis du skal lagre snøfreseren når du ikke trenger den, eller sportsutstyr og sykler når de ikke brukes. Trykk på ønsket avdeling i menyen så får du opp oversikt over alle bodene. Trykk på bodene på tegningen for å se pris og størrelse. Vi har romslige fellesarealer og du kan låne traller og annet utstyr, og du kommer deg enkelt inn 24/7 via kodelåsen på døren.

  Å leie minilager hos Minbod er både fleksibelt og kostnadsbesparende. Når du leier et sesongbasert minilager kan du leie lager i den perioden du har behov for lagringsplass, og slippe den ekstra kostnaden resten av året. Unngå dyre lagerlokaler du kun har bruk for en liten del av året. Du kan lagre for eksempel utemøbler som du ikke trenger, og annet utstyr som kun brukes sommer eller vinter. Dersom lagerbehovet endres underveis er det også enkelt å endre lagerstørrelse. Du trenger kanskje større minilager i Kristiansand om vinteren enn om sommeren, eller omvendt. Det er mye penger å spare på å leie akkurat den lagerplassen du trenger i den perioden du trenger det.

   

  Lagring på ubestemt tid

  Enten du skal jobbe, eller bo i utlandet i en lengre periode, er tingene du lar bli igjen det siste du ønsker å bekymre deg over. Da er minilager i Kristiansand en super måte å oppbevare tingene dine trygt og tørt mens du er bortreist. Er du usikker på hvor stor bod du trenger, kan vi hjelpe deg med å beregne det. Vi har også bindingsrabatt for deg som trenger lagring på en mer permanent basis.

  Flytting vil for de færreste være fritt for stress, og det kan være fort å glemme å pakke riktig. Men bruker du litt ekstra tid på planlegging av pakkingen vil det spare deg for tid i det lange løp. Pakker du smart vil du trenge mindre lagringsplass, og det vil være lettere å frakte tingene og ikke minst pakke opp igjen når den tid kommer. Husk også å beskytte verdisaker og ting med affeksjonsverdi ekstra godt, for eksempel i bobleplast.

  Vi anbefaler å bruke solide flytteesker, ikke fyll dem for fulle, både for å gjøre det lettere å bære og for å hindre at esken går i stykker. Husk også å markere på utsiden hva esken inneholder, og om eventuelt det er viktig hvilken side av esken som vender opp når den skal løftes og stables. Møbler og gjenstander som ikke kan pakkes ned i esker, kan være lurt å beskytte med pakketepper slik at gjenstandene blir beskyttet mot riper og støtskader. Ved lengre oppbevaring kan det også være lurt å dekke gjenstandene med plastikk for å hindre at det blir dekket med støv. En annen svært viktig ting, er hvis du skal lagre kjøleskap og frys. La dørene være åpne og husk å tømme hvitevarene fullstendig. Bruk gjerne innsiden til å lagre andre ting for å spare plass. Spør oss gjerne hvis det er noe mer du lurer på om minilager i Kristiansand.