Privatlager

Leie lager

Vår lagerløsning passer perfekt for privatpersoner som trenger et trygt og tilgjengelig lager for sine eiendeler.

Over 400 lagere i Kristiansand
Døgnåpent
Fullt Overvåkning

  Reserver ditt minilager

  Ønsket avdeling

  Leie lager

  Det kan være mange anledninger der det er nødvendig, eller ønskelig å leie et lager. Våre lagerhotell er sentrale og lett tilgjengelige, og med konkurransedyktige priser er Minbod det smarte valget for å oppbevare dine ting. Vi tilbyr leie av lager til både privatpersoner og bedrifter. Vi har fleksible løsninger og leietid, og boder fra 4 m2 til 160 m2. Velg mellom våre avdelinger på Mjåvann, Lund og i Kristiansand sentrum, og er du usikker på hvor stor lagringsplass du trenger hjelper vi deg gjerne.

   

  Leie lager for bedrift

  Minbod er den smarte løsningen for både små og mellomstore bedrifter. Vi tilbyr fleksibelt og sikkert lager for eksempel til varelager, verktøy, kontormøbler, arkiver, maskiner og liknende. Små og mellomstore bedrifter i vekst bruker store ressurser i forbindelse med relokalisering på grunn av plassmangel til lagring.

  Hos oss kan du leie større lager eller utvide med flere lagerrom når behovet øker, og frigjøre tid til å utvikle virksomheten videre. Du har selvfølgelig også mulighet til å nedgradere til mindre, eller færre lagerboder når det skulle bli aktuelt. I tillegg har vi bindingsrabatt som gir deg fordeler hvis du trenger å leie lager over en lengre periode.

   

  Arkivrom

  Mange bedrifter har store mengder dokumenter og papirer som de trenger å beholde, enten for å oppfylle forpliktelsene, eller fordi det er nyttig å ta vare på informasjonen. Etter hvert som virksomheten vokser, blir imidlertid papirmengden som bedriften produserer vanskeligere å administrere. Arkivene og dokumentene begynner å ta opp mye av plassen på kontoret, der kontorleien er høy.

   

  Å leie et lager og bruke det som arkivrom er både praktisk og lønnsomt framfor å måtte utvide kontorlokalene. Hard du et omfattende arkiv og mange esker som skal flyttes fra kontoret til lager, hjelper vi deg gjerne med flytteprosessen. Vi har også varebiler til utleie hvis dere ønsker å utføre flyttingen selv, men trenger flyttebil. Husk at du har tilgang til lageret 24 timer i døgnet, så skulle du trenge et dokument har du alltid muligheten til å hente det.

   

  Leie lager for privatpersoner

  Du kan velge mellom å leie lager for en kort periode, eller på mer permanent basis. Det kan være du skal pusse opp og trenger en plass å oppbevare møbler, malerier og liknende mens oppussingen pågår. Kanskje er du midt i et samlivsbrudd, eller du holder på å bygge hus og bor i en midlertid, mye mindre bolig hvor du ikke har plass til alle tingene dine. Eller så har du kanskje kjøpt nye møbler, men ikke fått solgt de gamle ennå og trenger en plass å sette sofaen, spisebordet, skjenken og liknende mens du venter på potensielle kjøpere.

   

  Mer permanent leie av lager kan være nødvendig hvis du bor i en mindre leilighet med lite oppbevaringsplass til for eksempel ski, snowboard, SUP brett, surfebrett, sykler og liknende. Mange av våre kunder leier et lager på sommeren og et mindre, eller større lager om vinteren, alt ettersom hva de har behov for. Husk at hvis du er flink til å lagre ting på en effektiv måte, kan du få plass til mye på ganske få kvadratmeter ved for eksempel å stable i høyden. Husk bare å sette de tingene du kanskje trenger underveis ytterst og nærmest døren, slik at de er lett tilgjengelige.

   

  Lagring av møbler

  Skal du leie lager for å oppbevare møbler, spesielt hvis det er over en lengre periode, er det noen ting som er lurt å tenke på. Ikke sett tunge ting i polstrede møbler. Møbler bør ideelt sett lagres i den samme posisjonen som det er tiltenkt under bruk, men må møbelet stables bør dette gjøres uten å belaste ledd, og på en måte som ivaretar form og fasong.

   

  Når du skal stable møbler bør du også benytte flyttetepper for å forhindre riper og støtskader. Det kan også være lurt å pakke bord- og stolben i bobleplast, og ved langtidslagring bør treverk behandles med møbelolje for økt beskyttelse. Det kan også være lurt å dekke møblene med plast for å beskytte mot støv. Har du spørsmål underveis, kontakt oss gjerne. Og husk – Minbod har prisgaranti. Det betyr at hvis du skulle finne lager til leie på et tilsvarende sted til en billigere pris, matcher vi den prisen!