Privatlager

Leie bod

Vår lagerløsning passer perfekt for privatpersoner som trenger et trygt og tilgjengelig lager for sine eiendeler.

Over 400 lagere i Kristiansand
Døgnåpent
Fullt Overvåkning

  Reserver ditt minilager

  Ønsket avdeling

  Leie bod

  Begynner det å bli trangt hjemme? Et lagerhotell er en god og rimelig løsning for å løse utfordringen med for lite plass. Å leie bod fra Minbod er enkelt, trygt og rimelig. Velg mellom våre avdelinger på Mjåvann, på Lund, eller midt i Kristiansand sentrum, alt ettersom hva som er enklest for deg. Alle tre avdelinger er åpne 24 timer i døgnet og du kan velge å leie bod i størrelsen 4 m2 til 160 m2. Totalt har Minbod over 5000 km2 utleieareal. Og det beste av alt – vi har PRISGARANTI! Det betyr at skulle du klare å finne en bod på et tilsvarende sted rimeligere, matcher vi den prisen.  Traller og annet utstyr kan du låne på stedet, og det er enkelt å frakte ting til og fra boden i våre romslige fellesområder med sensorstyrte lys. Våre boder er også utstyrt med vannbåren varme i gulvene, som gjør at du ikke trenger å bekymre deg for verken frost, eller fukt.

   

   

  Hva kan jeg lagre?

  Det er et spørsmål vi får ganske ofte. Du kan lagre stort sett alt, men det er noen ting du ikke kan oppbevare i våre boder. Som for eksempel farlige, lett antennelige, giftige, eller etsende væsker, eller eksplosiver. Alle typer matvarer og drikke, søppel, eller andre ting som kan skape vond lukt, mugg og liknende. Ingen giftige materialer, eller spesialavfall. Det er heller ikke tillatt å oppbevare dyr og planter, eller ulovlige medikamenter, eller tyvegods.

   

   

  Hva er lurt å tenke på?

  Når du skal leie bod er det første du må finne ut av hvor stor lagringsplass du egentlig trenger. Det er dumt å betale for en større bod enn nødvendig, samtidig som det er greit med litt ekstra plass som gjør det lettere å finne ting uten at du må flytte på alt. Som et eksempel kan vi si at skal du lagre en leilighet på rundt 70 km2 vil du trenge å leie en bod på rundt 7 km2. Er du usikker på hvor stor plass du trenger, kontakt oss så hjelper vi deg gjerne.

   

  Det er også lurt å planlegge litt hvordan du skal lagre/stable tingene dine på best mulig måte. Bruk stødige og solide kasser som tåler å bli stablet oppå hverandre, og som tåler å ha andre ting stablet oppå seg uten at de går i stykker. Tenk på hvordan du best kan utnytte plassen ved å stable i høyden, og ved å fylle eventuelle skap, hyller og kommoder. Ved å sette ting på høykant vil du også maksimere gulvplassen. Husk også å sette ting du bruker oftere lett tilgjengelig nærme utgangen, og merk kassene godt på utsiden slik at du lett kan se hva som er inni.

   

  Tenk også smart i forhold til beskyttelse av tingene dine. Søppelsekker, plastposer og liknende går fort i stykker, og tingene på innsiden blir lett liggende i klem. Det kan også utvikle seg mugg og vond lukt på grunn av manglende ventilasjon. Glass, serviser, malerier, og andre verdisaker som kan gå lett i stykker må sikres ekstra godt ved for eksempel å pakke det inn i bobleplast. Og en annen viktig ting er å huske på å tømme kjøleskap og frys ordentlig, og la dørene stå åpne under lagringen.

   

  Hvem bruker lagerhotell?

  Å leie en bod for å lagre ulike ting kan være smart og nødvendig i mange ulike faser i løpet av livet. Minbod leier ut til både bedrifter, privatpersoner og studenter. I dag er det stadig vanligere at bedrifter nedskalerer størrelsen på kontorlokalene for å spare penger, men da kan det bli trangt om plassen til å for eksempel å lagre store dokumentarkiver. Papirer som du er pålagt å oppbevare i et tidsrom, men som du ikke trenger ofte tilgang til, er ypperlig å oppbevare i et lagerhotell.

   

  Privatpersoner har mange ulike grunner til å leie en bod. Kanskje har du akkurat flyttet inn i en mindre leilighet hvor det ikke er plass til alle tingene dine, eller du pusser kanskje opp og trenger midlertidig lagring. Det kan også være at du har arvet større ting som du ikke har plass til hjemme, men som du likevel vil spare på. Andre bruker også å leie bod for sesongbetont utstyr som ski, snowboard, snøscooter, snøfreser, SUP brett, kajakker, sykler og liknende.

   

  For studenter kan det være nødvendig med sommerlager. Mange må ut av hyblene sine i sommerferien mens de reiser hjem på ferie, og det er da både stress og kostbart å flytte alle tingene fram og tilbake for en så kort periode. Kanskje skal du flytte inn i ny hybel/leilighet neste semester. Spar tid og penger ved å sette dine møbler og innbo til mellomlagring mens du nyter en velfortjent sommerferie. Trenger du hjelp til flytting, eller ønsker å leie flyttebil, kan vi hjelpe deg med det også. Lei en bod i dag, og bli ett problem lettere.