Privatlager

Lagerhotell Kristiansand

Vår lagerløsning passer perfekt for privatpersoner som trenger et trygt og tilgjengelig lager for sine eiendeler.

Over 400 lagere i Kristiansand
Døgnåpent
Fullt Overvåkning

  Reserver ditt minilager

  Ønsket avdeling

  Minbod lagerhotell Kristiansand

  Vi er et av de største lagerhotellene i Kristiansand med tre avdelinger med over 5000 m2 utleieareal. Vi leier ut til både privatpersoner og bedrifter, og tilbyr kvalitetslagring med sentral beliggenhet til en rimelig pris. Velg mellom våre lagerhotell på Lund, Mjåvann, eller i Kristiansand sentrum, med boder i størrelsene 4 m2 til 160 m2. Vi har over 20 års erfaring innen flytte- og fraktbransjen, og er i stadig utvikling og på leting etter de beste løsningene som gjør oppbevaring og flytting lettere og rimeligere for deg.

   

  Våre boder

  Lagerhotellet har i dag vannbåren varme i gulv, og dermed er det ingen fare for fukt, eller frost. Du har tilgang 24 timer i døgnet og kan låne traller og annet utstyr når du ankommer fellesområdene. Alle fellesområdene er også utstyrt med sensorstyrte lys, og er romslige slik at du enkelt kommer til og fra boden med tingene dine.

   

  Minbod lagerhotell Kristiansand privat

  Uansett om du trenger midlertidig oppbevaring i forbindelse med flytting, oppussing og reising, eller et lagerrom på permanent basis, kan vi tilby en enkel og rimelig løsning for ditt behov. Dersom du har solgt hus eller leilighet og venter på at din nye bolig skal ferdigstilles, kan du mellomlagre møbler og innbo på en trygg og enkel måte hos oss. Vi er forsikret mot brann og tyveri, men du som kunde må selv forsikre innboet du ønsker å lagre hos oss. Dette gjøres enkelt hos ditt forsikringsselskap. 

   

  Minbod lagerhotell Kristiansand bedrift

  Med maksimal tilgjengelighet og lave priser er Minbod lagerhotell Kristiansand den smarte løsningen for små og mellomstore bedrifter. Vi tilbyr en fleksibel og sikker løsning for oppbevaring av alt fra varelager og kontormøbler, til verktøy, arkiver, maskiner og liknende. Små og mellomstore bedrifter i vekst bruker store ressurser i forbindelse med relokalisering på grunn av plassmangel til lagring. Hos oss kan du leie større lagerrom eller utvide med flere lagerrom når behovet øker, og frigjøre tid til å utvikle virksomheten videre.

   

  Skal du selge boligen din?

  Å klargjøre boligen din for salg ved å fjerne mest mulig overflødig av møbler og private ting, kan for mange bety flere hundre tusen i økt salgspris på boligen.

  Det kan være hensiktsmessig å leie et minilager til de møblene du ikke skal ha stående i forbindelse med en visning. Ideelt sett bør nemlig alt fra loft til kjellerboder også være ryddet, eller helt tomt for å gi et best mulig inntrykk til potensielle kjøpere. I Minbod lagerhotell Kristiansands lokaler kan du enkelt og rimelig oppbevare det du må rydde bort, til du kan flytte inn i din nye bolig. Vi kan også hjelpe deg med å frakte tingene.

   


  Minbod lagerhotell Kristiansand priser

  Vi er prisbevisste og konkurransedyktige. Derfor gir vi bindingsrabatt og har prisgaranti på boder av samme størrelse og kvalitet. Skulle du mot formodning finne rimeligere priser et annet sammenlignbart sted, gi oss beskjed, så matcher vi denne prisen. På en gjennomsnittsbolig på 70 km2 vil du eksempelvis trenge en bod på rundt 7 km2 (19 m3) som vil koste rundt 1350,- i måneden. Ta kontakt så hjelper vi deg med å regne ut hvor mye lagringsplass du faktisk trenger.


  Flyttehjelp eller leie av flyttebil

  Flytteprosessen kan være vanskelig og stressende. Vi står klare til å hjelpe deg med hele, eller deler av prosessen. Vi har egen lastebil med lift og 20 m3 kabinett, eller en litt mindre varebil, og flyttemannskap til disposisjon. Det er også mulig å bare leie bil og utstyr hvis du vil ta flyttejobben selv, men mangler transport. Begge biler kan kjøres med førerkort klasse B. Vi skreddersyr løsningen som passer best for deg og dine behov, til en fornuftig pris. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale.