Privatlager

Lager Kristiansand

Vår lagerløsning passer perfekt for privatpersoner som trenger et trygt og tilgjengelig lager for sine eiendeler.

Over 400 lagere i Kristiansand
Døgnåpent
Fullt Overvåkning

  Reserver ditt minilager

  Ønsket avdeling

  Lager i Kristiansand

  Ser du etter lager i Kristiansand trenger du ikke å lete lenger. Minbod er det største lagerhotellet i Kristiansand med 3 avdelinger beliggende på Mjåvann, Lund, og i Kristiansand sentrum. Vi disponerer over 5000 m2 med utleieareal, og har både store og små boder til ulike priser alt etter hva du har behov for av lagringsplass.

   

  Vi hjelper deg gjerne med flytting

  Skal du selge huset kan det være lurt å tømme det mest mulig for private gjenstander, bilder og overflødige møbler. Har du ikke muligheten til å flytte tingene til din nye bolig, er lager i Kristiansand en ypperlig løsning. Velg den avdelingen som ligger i mest praktisk avstand, og velg størrelse på boden. Vi har noen tips til deg på hjemmesiden vår når det gjelder hvor stor bod du trenger, men du må gjerne kontakte oss hvis det er noe du lurer på. Våre lager i Kristiansand har boder i størrelsen 4 m2 til 160 m2. Vi kan også hjelpe deg med selve flyttingen, både privat og bedrift, og vi har varebiler til utleie hvis du vil flytte selv men trenger flyttebil.

   

  Hva kan jeg lagre?

  Du kan leie lager i Kristiansand for en kort periode, eller på mer permanent basis. Kanskje har du en snøfreser du ikke har plass til i garasjen hele året, eller for eksempel gamle bøker og papirer som tar for mye plass å lagre hjemme. Nesten alt kan altså lagres fra små til store ting, men det er noen ting som ikke du kan lagre hos oss; farlige væsker (lett antennelige, etsende med mer), alle typer matvarer og drikke, giftige materialer og spesialavfall, eksplosiver, og andre gjenstander som trenger spesielt tilrettelagte omgivelser. Det er heller ikke lov til å oppbevare planter, dyr, søppel eller andre ting som lukter, ulovlige medikamenter, eller tyvegods.

   

  Våre avdelinger

  Bor du i en mindre leilighet i sentrum, eller driver bedrift kan du leie en av våre praktiske boder på vårt lager i Kristiansand sentrum. Vår avdeling på Lund ligger midt mellom både øst og vest, og vår avdeling på Mjåvann ligger praktisk til i industriområdet med nær tilgang til E18. Uansett hvilken avdeling du velger, har du tilgang til lager i Kristiansand 24/7 og du kan låne traller og annet utstyr i fellesområdene. Våre boder har vannbåren varme i gulvene, som hindrer fukt eller frost. Alle fellesområdene er romslige og er også utstyrt med sensorstyrte lys, som gjør det enkelt for deg å frakte tingene til og fra boden.

   

   

  Prisgaranti

  Det er flere lager i Kristiansand, og vi garanterer at hvis du finner boder til rimeligere priser på et tilsvarende sted, matcher vi den prisen. Vi tilbyr også bindingsrabatt. Som et eksempel kan vi si at på en gjennomsnittsbolig på 70 km2 vil du trenge en bod på rundt 7 km2 (19 m3) som vil koste deg rundt 1.350 kroner i måneden. Vi har lang erfaring og kan hjelpe deg med å beregne hvilken størrelse du trenger.

   

  Råd og tips

  Du kommer langt med god planlegging og god struktur. For eksempel er det lurt å utnytte plassen i boden på best mulig måte. Sett for eksempel ting på høykant for å benytte høyden og maksimere gulvplassen. Plasser tunge gjenstander innerst og underst, stable like kasser oppå hverandre, og husk å sette ting du bruker oftest tilgjengelig nærmest døren.

   

  Pakk i solide flytteesker, både for at tingene blir enklere å flytte på og stable, men det beskytter også tingene dine.  Avfallssekker og liknende går lett i stykker, eller kommer i klem, og det kan utvikle seg mugg på grunn av manglende ventilasjon. Ikke gjør feilen med å overfylle eskene slik at de buler, for da skal det lite til før bunnen ramler ut, eller at esken går i stykker. Det blir også vanskeligere å bære hvis de er for tunge. Husk også å merke eskene slik at det er lett å se hva som befinner seg i de ulike eskene uten at du må åpne de.

   

  Delikate og skjøre ting, eller ting med stor affeksjonsverdi som du er veldig redd for, bør pakkes ekstra godt inn for eksempel i bobleplast, og esken må merkes med «glass», «skjøre gjenstander», «denne side opp» og liknende for å sikre at ingenting går i knas under flyttingen, eller oppbevaringen i lager i Kristiansand. OBS! Husk å tømme, rengjør og avrime eventuelle kjøleskap og frysere før lagring. La også dørene stå åpne for å sikre at det ikke danner seg vondt lukt. Husk også å tømme vaskemaskiner for vann. Er det noe mer du lurer på om lager i Kristiansand kontakt oss for mer detaljert informasjon.