Fleksibel og trygg lagring

Lager for bedrifter

Dette får du hos Minbod

Løsninger tilpasset bedrifter

Sentral plassering

Minbod er i Kristiansand, og du finner våre minilager på sentrale plasseringer med enkel tilgang.

Fleksibel lagerløsning

Vi har tilgjengelig lagere i flere størrelser. Du kan til enhver tid skifte til et større eller mindre rom avhengig av ditt behov.

Kundeparkering

Ved våre minilager er det kundeparkering - du slipper å bruke tid på å lete etter parkering. Ved porten er det lastesoner hvor du kan laste ut av bilen.

Trygg lagring

Våre lagerlokaler er videoovervåket og koblet til alarm hele døgnet. Hos oss kan du være trygg på at dine eiendeler står trygt lagret.

Lange åpningstider

Når du leier hos oss får du en adgangskode som gir deg tilgang hver dag, hele året hele døgnet.

Traller tilgjengelig

Inne på lageret er det traller tilgjengelig slik at du enkelt kan frakte varer, markedsmateriell, utstyr eller annet inn og ut av lageret.

Sikkerhet

Vi har overvåkning 24/7, og full overvåkning av våre lagere. Med dette kan være trygg på at dine eiendeler alltid er beskyttet.

Ingen bindingstid eller depositum

Fleksible kontrakter

Spar penger ved å leie minilager. Du kan leie akkurat den plassen du trenger, og det er ingen ekstra kostnader som depositum eller strøm.

Ved våre minilager har vi kundeparkering rett utenfor lagerporten, for lett tilgjengelighet. Vi har også et stort utvalg avdelinger på sentrale lokasjoner med lett tilgang fra veien.